zondag 06 november 2011

 

Aviornis uitgenodigd op Open Dag van Kasper Fauna Food

 

Aviornis regio Midden-Nederland is door Arie Blok B.V. te Woerden, producent van Kasper Fauna Food, op vrijdag 16 september 2011 gevraagd om ter opluistering van de Open Dag van hun recente nieuwbouw bedrijfsuitbreidingen, een vijverperkje aan te leggen.

Al enige jaren is Kasper Fauna Food sponsor van onze regio en staan wij vaak gebroederlijk op dierenshows.
Vanwege de gebruikelijk mooie aankleding van onze Aviornis aanwezigheid bij dit soort evenementen was dit verzoek aan ons gedaan.

Midden in de nieuwe logistieke ontvangsthal werd een vijverperk aangelegd, waarop Stichting Fowl Oase van Loi Burger, een collectie watervogels liet rondzwemmen.
Er werden door Arie Blok een aantal grote plantenbakken beschikbaar gesteld en werd het perk verder aangekleed met laurierstengels.
Met de Aviornis banner en zeilspandoek werd onze vereniging onder de aandacht gebracht en waren er folders en tijdschriften om mee te nemen.

De Open Dag was voornamelijk bedoeld voor hun distributeurs, belangrijke afnemers en overige contacten om de recente nieuwbouw van de distributie hallen en opslag te kunnen aanschouwen.
Vanaf 16.00 uur werden de gasten verwelkomd met hapjes en drankjes.
En was er ruime gelegenheid om de productie faciliteiten op eigen gelegenheid te bekijken.

De Aviornis vijver lag prominent bij de binnenkomst van de genodigden en leverde een aantrekkelijk levendig schouwspel. En het werd zowel door de bezoekers als door het Arie Blok management en medewerkers zeer gewaardeerd.

Op zaterdag 17 september werd er ook voor het personeel een familiedag gehouden.
Na afloop werd alles weer afgebouwd en werden wij hartelijk door de directie van Arie Blok bedankt voor onze bijdrage.

Jaap Korten
Voorzitter Aviornis regio Midden-Nederland