vrijdag 18 juli 2014

 

Een Mede-Strijder is niet meer...

 

We ontvingen het trieste bericht dat de heer Alex Ploeg is omgekomen tijdens de vliegtuigcrash boven Oekraïne. Samen met zijn vrouw Edith,  zoon Robbert en vriend Robbin was hij onderweg naar Azië om hen, het door hem zo geliefde werelddeel, te laten zien. Alex was vaak in Azië te vinden voor zijn werk als secretaris van Dibevo. Zijn deelname aan vele symposia, waar hij vaak werd gevraagd om zijn enorme kennis mbt de wetgeving en de ins and outs van de handel in levende dieren en planten te delen, bracht hem over de gehele wereld. In Nederland was hij een graag gezien gast aan vele overlegtafels. Wij hebben hem erg vaak getroffen tijdens overlegbijeenkomsten in Den Haag en nog specifieker als zijnde mede-lid van de werkgroep positieflijsten van het Platform Verantwoord Huisdierenbezit.

Zijn meer dan gedegen kennis, zijn enorme netwerk, zijn gedreven en altijd weer enthousiaste inzet voor de sector hobbydierhouderij zullen we verschrikkelijk gaan missen!

We zullen Alex nog vaak citeren en ons bedenken wat hij van een vraagstuk zou vinden.

We wensen zijn beide achterblijvende dochters en al diegenen die hem liefhadden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens het Hoofdbestuur van Aviornis International Nederland,


Pierreco Eyma
voorzitter