woensdag 01 april 2009

 

UITNODIGING voor de Algemene Ledenvergadering in Elburg

 

Algemene Ledenvergadering Aviornis Nederland met een bezoek aan de bijzondere vogelcollectie van de heer Zwep in Elburg.

Dhr Zwep met een van zijn vogels

Baikaltaling woerd

Jonge Caribische flamingo

Sclater's hokko hen

Zaterdag 18 april 2009 in Restaurant Partycentrum De Haas te Elburg
Aanvang 10.00 uur (u bent van harte welkom voor de koffie vanaf 09.30 uur)

Aansluitend een tuinbezoek aan de vogelcollectie van de heer Zwep.

Organisator: regio Zwolle

OCHTENDPROGRAMMA: 

  1. Opening door de voorzitter, de heer C.P. Eyma.
  2. Behandeling en vaststelling notulen d.d. 12 april 2008;
  3. Ingekomen stukken en mededelingen, waaronder:
    • Vaststelling ringprijs voor 2009/2010;
    • Vaststelling afdracht per regiolid en vaststelling regiobijdrage voor 2009.
  4. Behandeling jaarverslagen:
  5. Secretariaat;
    • Ringendienst;
    • Ledenadministratie;
    • PR-dienst;  
    • Internetcommissie;
  6. Behandeling en vaststelling van:
    • Behandeling inkomsten en uitgaven 2008 en begroting 2009;
    • Balans per 31 december 2008;
    • Behandeling regio-cijfers;  
    • Behandeling Huishoudelijk Reglement 2009;
  7. Presentatie Jong Aviornis.
  8. Bestuursverkiezing.
    Aftredend zijn mevrouw A.J.M. Grolleman-Klomp en de heer P.A. Maas. Mevrouw Grolleman-Klomp en de heer Maas zijn herkiesbaar en worden unaniem door het hoofdbestuur voor herverkiezing voorgedragen. Verder draagt het hoofdbestuur de heer H.M. Sijtsma voor, voor benoeming in het hoofdbestuur. Door ten minste 5 leden kunnen tegenkandidaten worden voorgedragen tot uiterlijk 3 weken vóór de Algemene Ledenvergadering. 
  9. Rondvraag.
  10. Sluiting (12.30 uur).

Mevr. T. Grolleman, secretaris

MIDDAGPROGRAMMA:

Na de vergadering kunt u genieten van een heerlijke lunch in Restaurant Partycentum De Haas. Na de lunch, om 13.30 uur, zal er een bezoek worden gebracht aan de heer Zwep, Stoopschaarweg 4, 8081 PE te Elburg.

De heer Lammert Zwep heeft een prachtige collectie vogels. Op het zeer grote terrein zijn rijen volières gebouwd en ook een enorme vliegkooi, waar geen einde aan lijkt te komen. Deze reuzenvolière is weer in vakken verdeeld, waarin een grote verscheidenheid aan vogels. Verder zijn er ook nog parkdieren. Dit tuinbezoek is meer dan de moeite waard.

Voorts wordt u daar de mogelijkheid geboden om haring te happen en/of lekkere verse paling te nuttigen.

Aanmelden

Voor leden van Aviornis International Nederland is deze dag (behalve eigen consumpties) geheel gratis. Vanzelfsprekend zijn introducés ook van harte welkom, echter wordt er dan per introducé een bijdrage in de kosten van de lunch enz. gevraagd van € 15,-- per persoon. Wij vertrouwen op uw begrip.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze dag dan dient u zich tevoren op te geven. Dit kunt u doen tot uiterlijk 10 april 2009 door schriftelijke opgave of per e-mail of telefoon o.v.v. naam, adres en Aviornis computernummer bij:
Dhr H. Kunst, Hammerweg 150, 7671 JD Vriezenveen
e-mailadres: d.kunst@home.nl
telefoonnummer: 0546 – 563084 (niet op zondag)

Bij aanmelding van introducés dient het bedrag van € 15,-- per persoon te worden overgemaakt op bankrekeningnummer 37.62.63.326 ten name van Aviornis International Nederland regio Zwolle o.v.v. Introducé(s) Algemene Ledenvergadering 2009, Elburg.

Een exemplaar van het Bestuurlijk Jaarboek 2008 voor de Algemene Leden­vergadering van zaterdag 18 april 2009 kan tot uiterlijk 10 april aanstaande schriftelijk of per e-mail o.v.v. naam en adres worden aangevraagd bij Secretariaat Aviornis, Oudhuizerstraat 14, 7382 BR  Klarenbeek of per e-mail: secretarisaviornis@planet.nl.

Het belooft zeker een interessante, onderhoudende en weer gezellige Aviornisdag te worden. Wij hopen u in groten getale te mogen begroeten op zaterdag 18 april 2009.

Waar is het?

Partycentrum de Haas ligt in de oude vesting van Elburg (Elburg-Vesting). Adres: Jufferenstraat 21, 8081 CP

Komende vanuit Dronten/Lelystad:

Volg de borden Elburg. Eenmaal over de brug van het Veluwemeer (Elburgerweg/Flevoweg) bij 1e rotonde rechtdoor. Bij volgende rotonde de borden Elburg-Vesting/’t Harde volgen. Daarna op volgende rotonde linksaf richting Elburg Vesting. (=Zwolscheweg). Aan linkerhand is een groot, gratis parkeerterrein. Daar parkeren.

Komende vanaf Zwolle/Amersfoort (A28):

Neem afslag 16 op A28 (’t Harde, Elburg). Volg borden Elburg  via ’t Harde. (N 309). Bij rotonde tegenover meubelboulevard linksaf Zuiderzeestraatweg op. (N309). Bij verkeerslichten rechtdoor en bij rotonde rechtsaf de Zwolscheweg op. Aan de linkerhand is een groot, gratis parkeerterrein. Daar parkeren.

Vanaf de parkeerplaats is het 3 minuten lopen naar ‘De Haas’. Loop richting Elburg Vesting. De Jufferenstraat ligt in het verlengde van de Zwolscheweg.

Het wordt aangeraden op het parkeerterrein buiten de vesting te parkeren. Binnen de vesting parkeren is alleen voor max. 1 uur mogelijk.

Slecht ter been?

Dan kunt u voor de deur van ‘De Haas’ afgezet worden. De auto moet dan wel terug naar het parkeerterrein.