dinsdag 01 juli 2008

 

Welkom op onze nieuwe website!

 

Vol trots presenteren wij de nieuwe website van Aviornis International Nederland.

Er is in het afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt aan deze nieuwe site. Door middel van brainstormsessies en structurele vergaderingen zijn we tot iets moois gekomen: een overzichtelijk, uitgebreid en gebruiksvriendelijk medium voor onze leden en andere vogelliefhebbers.

Afgelopen weekend hebben we als internetcommissie het ‘live’ gaan van de nieuwe website op 1 juli 2008 al vooruit gevierd.

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zijn Johan van der Laar en Jan Harteman in het zonnetje gezet voor al het werk dat zij verricht hebben voor de website.

Mede dankzij hen is het een vernieuwende en frisse website geworden.

Ook is de voormalige voorzitter Hilgert van Tol bedankt voor al zijn werkzaamheden die hij heeft verricht voor de internetcommissie.

Zoals u ziet is de lay-out van de website volledig veranderd. We zijn afgestapt van de behouden groene tinten. Het contrast tussen de ondergrond en de tekst is nu groter en dus makkelijker leesbaar. De website heeft met de nieuwe kleurcombinaties een moderner, fris en speels karakter gekregen.

Ook wordt er gebruik gemaakt van een nieuw ondersteunend systeem.
Met dit systeem kan elk commissielid wijzigingen aanbrengen aan de website of teksten publiceren, waarbij de technische kennis niet groot hoeft te zijn. Daarbij biedt dit systeem meer technische mogelijkheden voor de toekomst.

Als commissie wensen wij jullie dan ook heel veel plezier bij het gebruik van deze nieuwe site.

Met vriendelijke groet,

De Internetcommissie