donderdag 12 april 2007

 

Belangrijk voor bezoekers Algemene Ledenvergadering: Aangepast programma

 

Aviornis International Nederland
Algemene Ledenvergadering
a.s. Zaterdag 14 April 2007
Ouwehands Dierenpark

Zoals reeds begin april op de Aviornis website vermeld, overtreft het aantal aanmeldingen voor deze Algemene Ledenvergadering a.s. zaterdag te Rhenen alle stoutste verwachtingen. I.p.v. de inschatting op historische basis van ca. 100 personen zijn deze keer de inschrijvingen de 180 personen gepasseerd!!!  Naast leden zijn er ook veel introducés aangemeld voor dit evenement in Ouwehands Dierenpark.

Om deze verheugend grote opkomst in goede banen te leiden zijn een aantal organisatorische programma aanpassingen noodzakelijk.

Lunchbuffet en Rondleiding

Het Lunchbuffet zal nu in 2 groepen van 90 gasten worden verzorgd.

Voor Groep 1 van maximaal 90 gasten zal het Lunchbuffet zijn van 12.30 tot 13.30 uur, direct na afloop van de vergadering. Op dat zelfde moment start voor Groep 2 de Rondleiding van één uur verdeeld over drie groepen van 30 personen elk.

Daarna wordt het omgedraaid.

Voor Groep 2 van maximaal 90 gasten volgt het Lunchbuffet van 13.30 tot 14.30 uur, direct na terugkeer van de Rondleiding. Op dezelfde tijd begint dan voor Groep 1, dus direct na het Lunchbuffet, de tweede serie Rondleidingen, weer verdeeld over drie groepen van maximaal 30 personen elk.

Omdat de speciale rondleidingen achter de schermen van Ouwehands Dierenpark zullen worden gehouden is vanwege de ruimte de maximale capaciteit 30 personen per groep.
De rondleidingen worden verzorgd door de heer Gerard Meijer, Assistent Manager Dieren, van Ouwehands Dierenpark en twee ervaren dierenverzorgers.

Melding bij aankomst aan de zaal

Bij aankomst tussen 9.15 en 9.45 uur bij Ouwehands Dierenpark te Rhenen, meldt u zich bij de entree van het park voor de Aviornis vergadering, die om 10.00 uur zal beginnen. Vervolgens wordt u doorverwezen, voor een korte wandeling door het park, naar de Tuca’s Jungle vergaderzaal waar u wordt ontvangen door de Aviornis organisatie. Aan de zaal meldt u zich met “de Eerste Letter van uw Achternaam” voor de presentie lijst en het in ontvangst nemen van de vouchers voor de indeling van het Lunchbuffet in Groep 1 of 2 en de Rondleidingen in groepen.
Vervolgens is er koffie, thee en petitfours.

Capaciteit van Tuca’s Jungle vergaderzaal

Het aantal stoelen in de vergaderzaal is voor maximaal 200 personen. Gezien het aantal aangemelde introducés willen wij als organisatie graag bij aankomst aan de zaal en melding weten of er misschien introducés zijn die NIET aan de Ledenvergadering zelf zullen deelnemen en op eigen gelegenheid het Dierenpark willen bezoeken. 

Ook zijn er i.p.v. het Lunchbuffet een aantal vouchers voor Gevulde Lunchtassen beschikbaar om het park mee in te nemen.

Daarnaast willen wij graag bij melding aan de zaal vernemen wie er NIET aan de Rondleidingen wil deelnemen, zodat de beschikbare groepen capaciteit goed kan worden ingedeeld.

Betalingen (late) aanmeldingen van Introducés

Uit onze girorekening administratie blijkt dat voor een aantal introducés de betaling van de bijdrage in de kosten nog niet is ontvangen.
Voor diegenen die nog niet betaald hebben bestaat de gelegenheid dit alsnog bij de melding aan de zaal te voldoen. Wij rekenen op uw begrip.

Agenda

De Agenda van de Ledenvergadering is ongewijzigd en dus dezelfde als in de Uitnodiging vermeld. De voordracht door de heer Gerard Meijer, Assistent Manager Dieren, van Ouwehands Dierenpark zal gaan over de AI inentingen (Aviaire Influenza/ Vogelgriep) in het park.

Parkbezoek op eigen gelegenheid

Na het laatste lunchbuffet en rondleidingen kan een ieder nog van 14.30 tot 17.00 uur op eigen gelegenheid Ouwehands Dierenpark nader bekijken. Het park sluit om 17.00 uur. Zaterdag belooft het prachtig weer te worden en met de fantastische opkomst kunnen wij alleen maar zéér tevreden zijn en met z’n allen gaan genieten van dit succes voor onze Aviornis vereniging! 

Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking voor de noodzakelijke programma aanpassingen en kijken er naar uit u a.s. zaterdag in Rhenen te mogen begroeten. Wij wensen u alvast een behouden reis toe.

Met vriendelijke groet,

Namens Aviornis International Nederland,
Het Bestuur van Aviornis Regio Midden-Nederland