woensdag 23 mei 2007

 

Aviornis & De Nationale Huisdierendagen tijdens de Pinksterdagen

 

Breng ook een bezoekje aan onze stand!

Het komende pinksterweekend zal Aviornis Nederland aanwezig zijn op de grootste huisdierenmanifestatie van ons land. Op 26, 27 en 28 mei zijn De Nationale Huisdierendagen in de Amsterdam RAI.

Als dierenliefhebber wilt u De Nationale Huisdierendagen natuurlijk niet missen. Tijdens deze bruisende manifestatie in de RAI krijgt u de meest actuele informatie over voeding en verzorging van huisdieren. Van honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen, reptielen tot pony’s en paarden aan toe. Er zijn shows, demonstraties en presentaties met bekende Nederlanders als Bridget Maasland en Martin Gaus. En ook voor kinderen is er van alles te doen.

Evenement voor het hele gezin
U kijkt uw ogen uit terwijl u door de vele paviljoens loopt die aan de verschillende soorten huisdieren zijn gewijd. Er staan leveranciers met de meest uiteenlopende artikelen en de nieuwste trends op huisdierengebied. En er zijn stands van talloze verenigingen.

Programma
In de grote Showpiste ziet u optredens met paarden en pony’s. In het Royal Canin Theater maakt u de verkiezing mee van De Leukste Hond van Nederland. Martin Gaus leidt er ook demonstraties met hulp- en blindengeleidehonden en presentaties van vijftig verschillende raskatten. Uw kinderen kunnen elders tv-opnamen van Kids for Animals bijwonen. Er zijn hondenrestaurants (u mag uw hond gratis meenemen!) en een dierenkliniek waar u terecht kunt met al uw vragen. Neem beslist een tas mee, want er staan trailers vol weggeefspullen voor u en uw huisdier(en) klaar. Het volledige programma kunt u vinden op de website van De Nationale Huisdierendagen: www.huisdierendagen.nl

AVIORNIS doet ook mee!
Aviornis Nederland zal met een groep enthousiaste leden een siervogeltuin opbouwen, inclusief volières en vijvers. Deze tuin zal maar liefst 16 x 24 meter groot zijn! In de tuin kan iedereen van dichtbij kennismaken met veel bijzondere vogels zoals Reuzen bosijsvogels, siereenden, fazanten, duiven, kwartels en zelfs exotische ibissen!

Wilt u meehelpen met op deze manifestatie? We kunnen nog wat handen gebruiken! Lees hier snel meer...

 

Voor meer informatie gaat u naar www.huisdierendagen.nl

Tot ziens in de Amsterdam RAI!

Aviornis International Nederland