donderdag 21 september 2006

 

Jong Aviornis doet een oproep aan leden met een jong hart

 

Beste vogelliefhebbers,

Na een eerste vogelgriep-crisis in 2005, worden wij er dit jaar ook weer mee geconfronteerd. Het blijft dus een periode waarin wij wat moeilijker onze vogels kwijt kunnen raken. Door de handel worden lage prijzen geboden voor onze vogels, logisch want voor deze mensen gaat het ook niet zo best. Weinig liefhebbers kopen momenteel vogels aan, de situatie wat afwachtend..

Daarom deze oproep. Misschien wilt u, vogelliefhebber, een koppel vogels (of misschien bruikbaar materiaal?) schenken of tegen een erg lage prijs aan een beginnend Aviornis-lid geven. Zo zorgt u ervoor dat onze jeugdleden gemakkelijk en voordelig een goede start kunnen maken binnen onze prachtige hobby. U daarentegen hoeft weer wat mondjes minder te voeden en u heeft een jonge vogelliefhebber weer gelukkig kunnen maken.

Voor volgende jaren betekent dit meteen een uitbreiding van de hobbyisten, een breder publiek voor onze liefhebberij.

Wilt u één of meer koppels aan een jeugdlid aanbieden, twijfel niet en neem contact op met Jan Harteman voor Aviornis Nederland (jan@harteman.nl) of Koen Thijs voor Aviornis Vlaanderen (koen_t@hotmail.com). Stuur een opgave van aan te bieden vogels, je adres en de voorwaarden door aan hen. Wij proberen ervoor te zorgen dat alles op zijn nieuwe plaats komt.

Vriendelijke groeten

Koen Thijs,
voorzitter Jong Aviornis