zaterdag 12 mei 2007

 

Aviornis op Dierenpret Houten 2007

 

Deelname Aviornis aan evenement Dierenpret Houten op 25 maart 2007

Op uitnodiging van de organisator, VHM-EVENTS, heeft onze Regio Midden-Nederland, namens Aviornis International Nederland, op 25 maart 2007 deelgenomen aan het jaarlijks terugkerend evenement Dierenpret Houten.

In het Euretco Expo Center te Houten werden op die dag verschillende dieren evenementen tegelijk gehouden.

Aviornis had gratis beschikking gekregen over 56 M2 tentoonstellingsruimte, direct bij de ingang van de hal met Kromsnavelvogels.

Regio Midden-Nederland Bestuursleden hebben alle voorbereidingen getroffen, zelf de stand en de volière opgebouwd, bemand en weer afgebouwd.

Gezien de strenge overheidsregels voor het tentoonstellen van watervogels en hoenderachtigen werden in de mooi aangeklede volière een aantal wilde duiven ondergebracht en gescheiden twee prachtige Kookaburra’s, beschikbaar gesteld door Pierreco Eyma, onze nieuwe voorzitter van Aviornis International Nederland en tevens lid van Regio Midden-Nederland.

De Kookaburra’s waren De Blikvanger en trokken veel belangstelling.

Ook hebben wij DVD beelden vertoond over Aviornis en onze vogels om zodoende promotie te maken voor onze hobby. De nieuwe aangepaste Aviornis folders waren precies op tijd beschikbaar en konden worden uitgereikt aan geïnteresseerden.

Het was fijn dat verschillende Aviornis Hoofdbestuursleden ook een kijkje zijn komen nemen.

Het aantal bezoekers aan Dierenpret Houten 2007 was overweldigend, met grote drukte op de vrije parkeerplaatsen, lange rijen bij de kassa en drommen mensen op onze stand.

Een groot succes voor de organisatie en een geslaagd evenement voor Aviornis.

Het Bestuur van Regio Midden-Nederland is van plan volgend jaar weer deel te nemen en hoopt dan op bijval van onze leden om mee te helpen aan de tentoonstelling.

Namens het Bestuur Regio Midden-Nederland, Jaap Korten – voorzitter